Vidd el a köved !

Üdvözöllek !

Ezt a menüt azért hoztam létre, mert a szívem ezt diktálta.Itt nem lesz torta, sem süti, DE úgy éreztem ez kell a weblap egészéhez!
Az ember életében vannak boldog és kevéssé boldog pillanatok, vannak álmaink,életünk és életcéljaink.Ezt mindenki tudja. Sokan meg sem mozdulunk azért, hogy boldogok legyünk, hogy valóra váltsuk álmainkat, hogy ÉLJÜNK, a pillanatban , a mostban, a mostban, a mostban…. Ezt már kevésbé ismerjük, vagy akarjuk felismerni…
Igen, én sem moccantam, kerestem mégis valamit, valamit, mert tudtam, hogy ez nincs jól.Hosszú keresés és próbálkozás után találtam rá egy módszerre. Mit is kaptam ? Sok-sok az életemhez kötődő kérdésre,kételyekre, talánokra kaptam egyenes, odavágós választ, hogy kitől ? Kapaszkodj… SAJÁT MAGAMTÓL, hogy ki volt aki segített? A legjobb kérdező, kerek e világon, ő Dora Gyula és kedves társa Nagy Ágnes. Mindketten hatalmas szívvel, lélekkel, tapasztalattal rendelkező emberek.Mindenkinek szeretettel ajánlom őket !Egy esély, az Életednek,hogy az lehess aki vagy, hogy jobban legyél, hogy értékeld magad, hogy megértsd a pasikat/csajokat, hogy megvalósíts álmaidat, hogy ne legyél antiszociális…és még sorolhatnám, hogy mi mindent meg lehet velük, általuk oldani.A módszert megtalálod a – Hozd el a köved!-honlapjára kattintva.
Nekem segített, nem kicsit, nagyon 🙂

Köszönöm, ha végigolvastad, és köszönöm, ha segítesz magadon .

Ölelés, Zsuzsi ❤

Reklámok