Torták

Horgász torta

Egy ifjú fiatalembernek készült a torta, vaníliás krémmel.aranyhal fondant

Hozzávalók a piskótához ( 20 szeletes )

– 12 tojás
– 200 g cukor
– 240g liszt
– 20 g kakaópor

Süssünk a megadott hozzávalókból piskótát.

Hozzávalók a krémhez:vaníliás krém

– 3 tojássárgájavaníliás krém főzés
– 80 g cukor- 3 dl tej
– 40 g vaníliás főzős puding, vagy krémpor
– 3 dl tejszín

A tojássárgáját, a cukorral , a pudingporral és tejjel addig főzzük ameddig egy sűrű fényes masszát kapunk.a tejszínt kemény habbá verjük és a krémet óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük.Tegyük hűtőbe, ha kihűlt töltsük a piskótába.  felvert tejszín.
Tegyük a fagyasztóba dermedni a tortát, majd készítsünk morzsakabátot:
– 150 g vajat,
– 150 g porcukorral habosítsunk ki, ezután a tortát egyenletesen kenjük vele körbe, úgy hogy a tort elnyerje végső alakját.
Tegyük fagyasztóba, vagy hűtőbe, hogy megszilárduljon a vaj.
kb. 400 g marcipánt, vagy fondantot nyújtsunk ki és vonjuk be vele a tortát.
Díszítsük marcipán figurákkal.
Jó étvágyat hozzá.pecás torta

Szeretnél egy ilyen tortát?

Ha nincs kedved elkészíteni, csak írj nyugodtan. Töltsd ki az adatlapot a kívánságaiddal és megírom neked, mit kellene tudnod arról, hogy örömet okozhass egy ilyen tortával! Aztán ha tetszik, meg ig is rendelheted! Írj bátran! Az nem kötelez semmire!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s