Torták

Crossfit torta

Egy kedves edzőtársamnak készült ez a torta, nutellás mascarpone krémmel.crossfit torta

Hozzávalók a piskótához 16 szeletes, 20-21 cm átm.:

– 9 tojás
– 150 g cukor
– 210 g liszt

A hozzávalókból piskótát sütünk.

A krémhez:

– 200 g nutella
– 250 g mascarpone
– 2 dl tejszín

A nutellát és a mascarponet összekeverjük, a tejszínt habbá verjük. Keverjük őket össze. Vigyázzunk a tejszínt ne hogy túlverjük !
Töltsük be a tortát, majd fagyasszuk ki ( fagyasztóba rakjuk be addig, amíg kívülről megkeményedik. Ezután készítjük az úgynevezett morzsakabátot, ami
-150 g vajból
-150 g porcukorból
-5 g kakaóporból
készül.Ezt a torta köré kenjük egyenletesen.Fagyasszuk ki így is.
Nyújtsunk ki marcipánt majd burkoljuk be vele a tortát.
Díszítsük .
Jó étvágyat 🙂

 

Ha nincs kedved elkészíteni, csak írj nyugodtan. Töltsd ki az adatlapot a kívánságaiddal és megírom neked, mit kellene tudnod arról, hogy örömet okozhass egy ilyen tortával! Aztán ha tetszik, meg ig is rendelheted! Írj bátran! Az nem kötelez semmire!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s